Laddstolpar

Välj rätt laddbox

Det finns flera olika parametrar att ha koll på när det kommer till att välja rätt laddbox. Dels för att uppfylla dina behov i funktionalitet men även för att få ta del av skattereduktionen som erbjuds av staten. Vi installerar laddboxar av ett stort utbud av fabrikat då de olika laddboxar är olika bra beroende på de ändamål de är menade för. Kontakta oss och ta reda på hur vi kan hjälpa dig välja rätt, vi ser fram emot att komma i kontakt med dig. 

 

Vi hjälper din bostadsrättsförening sticka ut.

En bostadsförening med laddstolpar är mer attraktivt, dels att det erbjuds möjligheter till att tänka grönt som boende och tyder på en förening som tänker på miljön. Att dessutom erbjuda bostadssökande möjligheten till att ladda sin elbil höjer efterfrågan för bostadsföreningen.

Genom att flera Svenskar köper elbilar har installationen av laddstolpar i Stockholm ökat avsevärt. Sverige är ett av de länder i världen med starkast tillväxt av laddningsbara bilar. Därför kan du som bostadsrättsförening vara säker på att du gör en klok investering och samtidigt sticka ut i mängden.
utförd installation av laddstolpar på bostadsrättsförening

 

Hos oss får du som bostadsrättsförening en fri konsultation för att säkerställa att du får en laddbox lösning som passar din förening.

 

Kontakta oss

(Lämna tom)

Laddstolpar Stockholm

Kom i kontakt med oss via kontaktformuläret på hemsidan. Vi installerar din laddstolpe i Stockholm.

Om oss

Vi utför alla typer av elinstallationer. Läs mer om oss nedan.
Läs mer om oss »

Här finns vi

Skandinavisk El & Automation Kontroll AB
Stockholm

© 2024 Laddstolpeistockholm.se. Alla rättigheter förbehållna.

Bli kontaktad
1